resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 658
    aleyhimizde yorum yapan herkesi fb ya da bjk'lilerin yaptığı gibi paranoyakça yaftalamanın anlamı yok. erman toroğlu dilini/kalemini kılıç gibi doğramak için kullanan bir yorumcudur. abartılı söylemleri sever, eleştirinin dozunu ayarlamaz, daha doğrusu ayarlar ama "altın vuruş" seviyesinde tutar. çok nadir olarak övgülerine mazhar olursunuz. ama harbici adamdır, talimatla iş yapmaz. futboldan da anlar. eğilip bükülmeyi seven biri olsa zaten halen digitürk bünyesinde olurdu. maraton programından beri üslubuna sempati duyduğum toroğlu'nun kendine has tarzına iyi bir örnek teşkil ettiğini düşündüğüm bir yorumunu hatırladığım kadarıyla paylaşayım :

    (10-15 sene önce trabzonspor taraftarlarının stadta olay çıkarması sonucu seyircisiz oynama cezası almış, başkanı "bir avuç taraftarın yaptığından koskoca bir camia sorumlu tutulamaz" açıklaması yapmıştır.)

    toroğlu: şimdi şansal, önümde bir fasulye çuvalı, bir de mercimek çuvalı var. elimi fasulye çuvalına daldırıyorum. şöyle diplere doğru karıştırıp bir avuç alıyorum. hani başkan "bir avuç taraftar" diyor ya, ben de bir avuç fasulye alıyorum şansal. fasulyelere bakıyorum, arada çürükler var. şimdi bu çürük fasulyelerden fasulye çuvalı sorumlu değildir de, mercimek çuvalı mı sorumludur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın