• 4507
    kulüp olmayı bir türlü başaramayan camia. acı gerçek bu sanırsam. 23 yaşında bir birey olarak galatasaray'ın para içinde yüzdüğünü bir kere görmedim, bilmiyorum yani bunu. futbol takımı ünal aysal'ın 2.5 yılı dışında sürekli parasal sorunlarla boğuştu. amatör branşlarda zaten yeterli ekonomik gücü bulamıyoruz. bu da parasal olarak rahat olan fenerbahçe'yi öne çıkarıyor, daha 'competitive' bir takım haline getiriyor. her branşta bir şekilde iddaalı adamlar.

    baskette her ne kadar ülker'le birleştikleri için olsa da euroleague'in gediklisi bir takım haline geldiler. bize bakalım. bu sene müthiş güzel gidiyor, allah da bozmasın. lakin seneye playoffa girer miyiz sorusuna net cevap veremeyiz. ee eurocup'ı alamazsak euroleague'e gidemiyoruz. geçen seneki halimize bakalım. 2015-16 sezonunun takımı olan basketbol takımımızın devamlılığına güvenimiz yok çünkü geçen sene ağzımız çok yandı.

    kadın basketbola gelelim. sponsor bulamıyoruz bir türlü. ekaterinburg gibi olamayız belki ama kadro deformasyonuna uğradığımız da bir gerçek. he kaç senedir domine ediyoruz bu sporu ama gidişat gene iyi değil. takım yaşlanıyor, parasal sorunlar buraya da yansıyor.

    lobi gücü ezeli rakibinin maalesef gerisinde. en yakın örneği derbi tarihi işte. başkan sıfatı verilen birisi galatasaray'ı rakibin yöneticisi karşısında koruyamadı. ekonomik olarak bir türlü adamlarla istikrarlı bir şekilde rekabet edemiyoruz. bir dönem drogba varken, diğer dönem umut bulut'u görebiliyoruz forvette mesela.

    saydıklarım için türlü türlü şeyler diyebiliriz. dedeler mesela önemli faktör, hani bize fan diyenler. ama sürekli bir şeylere karşı mücadele etmek yoruyor adamı. mücadele edecek gücümüz zaten var, sürekli mücadele içindeyiz. tarihin verdiği winnerlık sayesinde başarıyı tutturduğumuz senelerde rakip dinlemeden vurup gidiyoruz. ama artık birileri sorumluluk almalı. adil yarışamamak, senin tarafında olması gerekenlerden gerekli desteği görememek ciddi bir sorun gönül verdiğimiz camia adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın