• 9648
    sürekli bir hoşnutsuzluk durumu hakim insanımızda. eleştirmek dünyadaki en güzel şeylerden biridir kuşkusuz ama...

    guardiola'yı yerden yere vuruyor bazı kesimler örneğin. arkadaş, guardiola dediğin herif futbolda devrim yaptı tabiri caizse. taktiksel açıdan zaten yoruma gerek duymuyorum da taktiğin yanında insan yönetimi de çok önemli bir faktör. guardiola'nın bu yönü de çok kuvvetli.
    veya arsen wenger için futboldan anlamıyor diyenler var. hayır olabilir olabilir de, burada hikmet karaman ismi gündeme geldiğinde ama kendini geliştiriyor, diğer hocaları takip ediyor diyorlar. yahu zaten hikmet karaman da arsen wenger'i, guardiola'yı takip ediyor. hikmet'i sırf bu özelliğinden beğenenler arsen wenger veyahut guardiola için hoca değil diyebiliyor.

    az önce rastladım, arda turan cruyff hakkında paylaşım yaptı diye yerden yere vurulmuş. hani olacak iş değil. arda yanlış bir şey mi yapmış? hayır. öyleyse...

    ne diye hep açık arıyoruz? faiz mevzusunu söyle, bilmemne rengi forma demesini söyle, uzun adama ve cemaate yanlamasını, hatta tam bu ikisinin ortasında durmasını söyle. söyle de söyle. ama cruyff mevzusundan söyleme. çünkü yaptığı yanlış değil.

    bir de anlamadığım bir şey daha var. sürekli bir kutuplaşma mevcut. eksi ve artı yükler gibi en uçlarda toplanıyoruz. orta boş. ünal aysal başlığı a bir şey yazıyorsun, hopp ortalık karışıyor. veya terim başlığına yazıyorsun yine aynı. bir tane hem olumlu hem olumsuz eleştiri yapılmış entry olsun. ya hep olumlu, ya hep olumsuz.

    aynı şekilde bir başka tutarsızlık daha dikkatimi çekti son dönemde. fenerbahçe ülker olayından senelerdir rahatsızlık duyduk. ülker markasını zaman zaman boykot ettik hatta. fener ile de dalga geçtik falan. ama gelin görün ki bugün çoğu taraftarımız türk telekom ile birleşme teklif etmiş. şimdii... kulüplerin böyle ortaklıklar kurması yanlış değilse zamanında neden fener ile dalga geçildi? yok yanlışsa, neden şimdi bu durum destekleniyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın