resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 389
    terör yüzünden korkup gitme kararı aldıysa adam haklı. 15 -55 yaş arası, ingilizceyi akıcı konuşabilen vatandaşlarımıza avrupa'da yaşamak ister misiniz sorusunu sorsak, kaç kişi kalır ? ben gidenlerin kalanlardan çok olacağı kanaatindeyim.

    linnes buralı bile değil, adam norveçli. burada oynamaz danimarka'da oynar, ingiltere'de oynar, fransa'da oynar, oynar yani. piyasası olan bir oyuncu. belki aynı parayı, belki birkaç yüz bin euro daha azını kazanır ama yine de dünyadaki alelade vatandaşlara oranla çok para kazanmış olur. ve en önemlisi kafası rahat olur.

    insanların okula gidemediği, evden çıkmaya korktuğu bir yer oldu türkiye.
    linnes niye kalsın ?

    edit : norveç - danimarka, isviçre-isveç karıştırma huyumu göstermişim. yazılarımı bu kadar dikkatle okuyan harry kewell the wizard of oz, sinaydariynan ve soothsayer... sizleri seviyorum.
    ülkeden gidersem ülkenin daha rahatlayacağını düşünen yakışıklı ponçik yazar adebisinin beresi, seni de seviyorum. :*

    adam norveçli beyler.
    norveçli futbolcu.

    edit 2 : danimarka iskandinav ülkesi değilmiş. coğrafya hocalarıma selam gönderiyorum. alayınızı sevgi ve saygıyla... selamlıyorum hocalarım. ha ben niye kaç yaşına geldim danimarka iskandinav ülkesi sanıyorum ? ben de ayrı gerizekalıyım tabi.

    edit 3: ben danimarka'nın iskandinav ülkesi olduğunu düşünüyorum. değil diyenler oldu, öyle diyenler oldu. koskoca danimarka goygoy malzemesi olmasın. şunu bırakıp, kaçayım. https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0skandinavya
App Store'dan indirin Google Play'den alın