resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1603
    bu adam bizim efsanemiz lan. tekrar ediyorum ef-sa-ne-miz. maç esnasında kulübede instgrama giren adamın da oyundan çıkarken formayı çıkarıp veren adamın da ümüğünü sıkar. azıcık dikkat ettin yazdığınız şeylere.

    kendisi disiplinli ve sportmen bir kişiliktir. en önemlisi o formanın değerini en iyi bilenlerdendir. büyük ihtimalle sezon sonu tek taraflı fesih hakkımız da olacaktır sözleşmesinde zaten. bu sezon zaten gitti artık kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olmaz. ama en azından futbolcularımız sezonun geri kalanında antreman yapar, yediğine içtiğine, hal ve hareketlerine dikkat etmezse fırça falan yer.

    geçmişten ders almışsa aynı hataları tekrarlamazsa bile seneye takımın başında belki kalır. bu kadar kıyamet koparılacak ne var ki?

    rakip takım teknik direktörüyken attıkları gole sevinmiş de artık değeri bitmişmiş. adam küme düşmemeye oynayan takımlar çalıştırdı hep. gittiği her takım kendisini ispat etmek için bir meydan okuma oldu onun için. ne yapsaydı. galatasaray'a gol attık diye üzülse miydi? galatasaray için terini kanını ortaya koydu bu adam senelerce. hocalığından çok umutlu değilim ama futbolculuyken yaptıkları nedeniyle yeri bende hep apayrı olacak.

    uefa kupasını aldığımızda 10 yaşındaydım. bülent'in bu omuzla oynayamazsın diyen hakeme ve arsenal savunma oyuncusuna posta koyuşunu, o sakat omuzunu sardırıp sahaya tekrar çıktığını asla ama asla unutmam. çocukluk kahramanım lan bu adam benim. azıcık dikkat edin yazdıklarınıza. azıcık saygınız olsun şu uefa kupasını getiren adamlara. hiç birini hakettikleri şekilde gönderemedik. hiç birine hakettikleri o jübileyi bile yapmadık. en azından burda verelim haklarını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın