• 981
    sorunların hemen açıkça tartışılabildiği sözlüktür efendim.

    görüldüğü üzere çok farklı düşünceler açık bir şekide tartışılabiliyor. kimi moderatörlere sesleniyor kimi yazarlara, kimi malum şahısa*. fakat herkesin konuştuğu tek bir ortak payda var.o da hayatımızın içerisinde çok önemli bir yer alan * galatasaray.

    gördüğüm kadarıyla malum şahısa yapılan negatif eleştirilerin ana çıkış noktası ; galatasarayı ikinci plana atıp daha çok fenerbahçe ile ilgili yorumlar yapmasıdır.* fenerbahçe'yi hepimiz yazıyoruz, hepimiz olumlu birşeyler yazmışızdır.sözlük ailesi (bkz: yiğidi öldür hakkını yeme) olayını hep savunmaktadır fakat azıcık zaman bulup* sınırlı sayıda entry girebilen bir yazarın bu entrylerin büyük bir kısmını fenerbahçe'ye ayırması tüm yazarların dikkatini çekmiş olacak ki bu kadar tepki geldi.* zaten herkesin aklına ilk gelen olgu " bu adam fenerbahçelidir" oldu.

    sorun yaratan budur.sorun ; bulabildiği azıcık zamanda emeğini *galatasaray'a yöneltmemiş olmasıdır.

    arkadaşımızı* tamamını galatasaray'lıların ve galatasaray'a gönül vermiş, galatasaray'la gülüp, galatasara'la üzülen yazarların bulunduğu bu "özgür" paylaşım ortamında biraz daha özenli olmaya davet ediyor, kendisine iyi yazılar diliyorum.*

    (bkz: galatasaray galatasarayı seven herkesindir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın