resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1584
    1 gunlugune dahi takimin basina gecmemesi gereken vasat teknik direktor.

    yine takimin kotu gittigi bir sezondu*, kuzey kampusun kantininde galatasaray maclarini izleyenlerin sayisi gunden gune azaliyordu. hatta o gunku* macta kantindeki eses taraftarinin sayisi belki de bizden fazlaydi. kendi sahamizda 1-0 yenik durumdaydik, dakika 70 küsürdü. bülent efendi son hamlesini, 3. oyuncu degisikligini, kewell'i oyundan cikarip mehmet guven'i oyuna alarak yapti. o gun ilk kez bir galatasaray macini izlemeyi yarida biraktim, kantinden ne sinirle ciktigimi hala arkadaslarim anlatir.

    bulent'in teknik direktorlugu adami galatasaray'dan sogutur.

    gecici olarak gelsin, kupayi alsin gitsin diyen abiler; bilgisayar oyunu degil ki bu. kupayi alan bulent basarili hoca sinifina sokulur, o zaman nasil gondereceksin bu adami? sonra yeni sezona da kendisiyle baslanir ve tipki hamza sonrasi gibi bir tufan daha yasanir.

    neyse, gelirse 90 dakika mac, arti mac sonu yorumlari falan derken harcadigim 2-3 saati kendime ayirmis olurum her hafta. hem zaten the usual suspect filmini izlemeyi düşünüyordum, belki onu izlerim. izleyenler önerir mi vaktimi harcamaya değer bir film midir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın