resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7870
    bu adamı asla affetmeyeceğim. adam göz göre bizi uçuruma yuvarladı. yahu nasıl olur da bu kadro bize yeter. bu kadro şampiyonlar ligi'nde bile iş yapar dedi? aklım almıyor abi düşündükçe çıldırıyorum. son gün kala nasıl olur da melo ile telles yollanır? nasıl bunun yapılmasına izin verilir? koskoca yaz transfer zamanı boyunca hangi akla hizmet burak ve umut'a güvenerek forvet alınmaz? nasıl olur da sabri'den memnunum deyip taş gibi sağ bekler elinin tersiyle itilir? ulan en çok içime oturan da nasıl oldu da melo'nun bir şekilde gideceği o kadar belliyken ne oynadığı belirsiz jose ile 35 yaş şiiri kendisine atfedilmiş bilal, melo'nun yerine düşünülür?

    sen var ya hamza hamzaoğlu sen en güzel duyguların katilisin. fatih terim'e diyorlar ya ahımız var diye benim asıl senin gibi insanlara ahım var. sırf senin gibi duygularıyla hareket eden profesyonellikten, realiteden uzak güya gönlü güzel insanlar bu ülkeyi bu toplumu bu hale getirdi. akılcılıktan uzak hallederiz, yaparız, ederiz mantığı bizi bu hale getirdi. zaten bu ülkeden de bu toplumdan da umudu keseli çok oldu. ama diyordum ulan galatasaray var. en kötüsü en acısı galatasaray'ı bu halde görmek. son kale son umut bu ülkede belki tek mutlu eden şeyi böyle görmek...

    hasta belli tanı belli ama tedavi yok. göz göre göre hasta ama gerekli müdahaleler yapıldığında kurtulacak galatasaray'ı yönetim ile el ele verip kangren ettin be hamzaoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın