• 18
    bakın arkadaşlar üyeliğin taraftara açılması demek fenerbahçelilere gelin üye olun demek değildir. ona bakarsanız fenerbahçenin de üyeliği herkese açık madem öyle sokalım 10 bin galatasaraylı üye fenerbahçe'yi içten ele geçirelim, var mı böyle bir mantık?

    inanın, eğer böyle bir açılım yapılacaksa çok güzel yollar bulunabilir. örneğin galatasaraylılar derneği başkanlarını görevlendirirsin onların kefilliğinde üye alımlarına başlarsın. daha sonra her üyelik için 3 referans şartı koşarsın. bu benim aklıma 5 saniyede gelen bir fikir. koskoca kulüp bunun daha iyi bir yolunu bulabilir herhalde.

    ayrıca geçtiğimiz genel seçimlerde biliyorsunuz chp parti içinde ön seçim yaparak bazı milletvekili adaylarını belirledi. e bir partiye üye olmak da çok kolay olduğuna göre akp neden chp'yi içten ele geçirme gibi hareketlerde bulunmadı?

    onu da geçtim, abd'de yaşayan yazarlarımız daha iyi bilirler ama, örneğin abd'de cumhuriyetçi ve demokrat parti üyeleri başkan adaylarını belirler. yani yine rakip parti içine binlerce kişi doldurarak istediğini seçtirebilirsin. neyse, bu örnekler uzar gider. kısaca anlatmak istediğim, bir kulübün üyeliğini herkese açarak o kulübü rakip takımların ele geçirmesi gibi bir tehlikenin içine atmış olmazsın. bunu engellemenin binlerce yolu vardır. eğer ki yüce kulübümüz bunun yolunu bulamadığını iddia ederse beni danışman olarak alabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın