• 14
    kendisini buyuk yapan taraftara acilmamis, butunlesmemis galatasaray 2014 sonbaharinda yarsuvat ve alp yalman, 2015 yazinda dursun ozbek ve iki mizahi mudavim disinda aday bulamadi. galatasaray, icinden ciktigi liseden buyuktur. o zincirlere bagli kalirsa bu buyuklugu surduremeyecek, kuculecektir. liseyi gozumuzde buyutmeye gerek yok, 20 yildir ayni isimleri donduruyoruz, elimizde kalan tablo cesareti yetmeyenlerle yeteneksizlerden ibaret.

    bakin 2015te cikmayanlar ceza bitip tablo duzelince 2018de meydana cikacak. zor zamanda elini tasin altina koymaya cekinen karaktersizlerin bu kulubu yonetecek olmasi ihtimalinden igreniyorum, dehsete dusuyorum. bu gidisat degismek zorunda. mevcut uyelerden 2015te aday olanlar yeteneksiz ama gerisi de cesaretsiz, karakterleri sorgulanabilir durumda. bu tablo kirilmazsa eminim ki milyonlarca taraftarla kulup arasindaki bag kirilacak.

    aidiyet sacma sapan bir bileklikle olmaz. bugun bu adim atilmazsa yarin kombine alacak, bileklik alacak taraftar bulamazsiniz.

    gelirler taraftardan geliyor. stad, store, yayin gelirleri, hepsi taraftardan. galatasarayi buyuk yapan taraftardir, galatasaray behemahal taraftarin olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın