• 9620
    küfür konusu hakkında net çizgiler çizilebilir, sözlük için bu kadar problemli bir konuysa. insanlar sanırım belirsizlik yaşadıklarını ve kuralların yeteri kadar açıklayıcı olmadığını düşünüyor.

    hagi bugün beni bir konuda uyarmış mesela, baktım adam haklı. haklı yani. setrak baba hakkında bir şey yazmıştım. tam olarak düşündüğümü aktaramamışım, adam kibarca uyardı. yanlış anlaşılmanın önüne geçtik.

    hktwoo a.k.a silgi reyiz de dün çok kıymetli, çok sevdiğim(u: :() boduri hakkında yazdığım bir şey hakkında bana dönüş yaptı ve olayın aslını söyledi.

    evet hataları var, hepimiz gibi. ama adamlar uğraşıyor. hatasıyla sevabıyla sözlük yönetimi çalışıyor. iyisiyle kötüsüyle de bu sözlük hoş bir yer. forumlar iyice öldü. aktif forum kalmadı. facebook sayfaları kalitesizlikten ölüyor. ekşi sözlük spor ve siyaset konusunda çok zor tartışabileceğiniz yerler. diğer galatasaray platformları ve twitter'ın da halini ben beğenmiyorum. elimizde sözlük var.

    küfür konusu muallakta gözüküyor. yönetim desin ki küfür konusunda şu şöyle şu böyle. sanırım insanlar küfür olsun-küfür olmasın meselesinden çok ne küfür sayılıyor ve cezaya sebep oluyor, ne küfür sayılmıyor meselesine takılmış halde. bunu da iyisiyle kötüyüsüyle sözlük yönetimi çözecek işte. tabii ki hepimiz memnun olmayacağız. ama bir şekilde çözülecek bu mesele de.

    yani amk yazsak da ölmeyiz, yazmasak da. sözlük yönetimi bu konuya umarım daha da açıklayıcılık kazandırır. belli ki kullanıcılar konusunda muallakta olan bir konu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın