• 2654
    çok emin olmamakla birlikte tek transfer hakkimiz kaldigini okudugum takimimiz. eger oyle bir durum varsa mart degil nisana kadar bile bekleyebilirlermis çin liginden birilerine karar vermek için. bu durumda ciddi sikinti yasayabiliriz diyordum ki dün caleb green'in yavas yavas form tutmasi cok yaramis takima. öyle ki ergin hoca green davis pota altinin yanina uzun 2 ve 3 numaralar kullanarak bir hayli dinlendirebildi lasme'yi dün 1 mart 2016 galatasaray pınar karşıyaka basketbol maçında.

    mccollum da kardrşine özenmiş heralde çok verimli oynuyor sakatlık dönüşü. iki karşıyaka maçını da muazzam oynadı.

    dünkü maçtan ötürü oyuncularımıza teşekkürü borç bilirim çünkü harika bir galibiyetti. salona gelenler zaten maçın moduna bir hayli girmişti rakip karşıyaka olunca tabi çok da zor olmuyor. bütün gece karşıyaka taraftarlarının böyle bir hezimetten sonra nasıl kudurduklarını hayal ettim. harika duygu. bazıları orada burada ağlamış bu kadar küfür edilmez diye. onlara burdan sevgilerimi gönderiyorum ki beni en çok şaşırtan ufuk sarıcaya tek kelime küfür edilmemiş olması. artık ufuk bundan ders çıkarır inşallah da bir sonraki maçta baş antrenörüne edilen küfürlere bir dur der.

    (bkz: kaa)

    edit: pokerr uyardi sağolsun ufuk sarıca'yı o kadar da boş geçmemişiz, başlarda biraz kulakları çınlamış. erken de girdik ama kaçırmışız demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın