• 3789
    genel sekreteri mahmut uslu bugün yaptığı açıklamayla kulüp bünyesinde bulunan 'amatör branşların' kapatılabileceğini ifade etmiştir.

    uzun zamandır söylediğimiz bir şey var, bu iş küçülmeyle müçülmeyle olmaz, ya adam akıllı olacak bu branşlar ya da hiç olmayacak. fenerbahçe spor kulübünün bütçesi, imkanları, borç/alacak dengesi filan bizden daha iyi olmasına rağmen adamlar realist yaklaşıp kulüplerinin menfaatine olacak şekilde eylemlerde bulunuyorlar. fenerbahçe yönetimi galatasaray'ı savunuyor, fenerbahçe ile birlikte galatasaray'ın da yayın gelirlerinin daha çok olması gerektiğini vurguluyorlar sürekli. pragmatist bir yaklaşım belki ama fenerbahçe yönetimi de, aziz yıldırım da bence çok başarılılar.

    bizim yönetimin durumu ise içler acısı. bırakın hakkımızı savunmayı, hakkımızın ne olduğundan bile haberleri yok. ne bir proje, ne bir hak arayışı sıfır.

    şu anda aziz yıldırım ve mevcut fenerbahçe yönetimi, galatasaray spor kulübünün yönetimini de devralsa, kutsal olarak bildiğim her şeyin üstüne yemin ederim ki galatasaray için daha hayırlı sonuçları olacaktır. bu kadar açık ve net.

    kulüp yönetimi, icraatler, vizyon ve hedeflere ulaşma konusundaki gayretleri yönüyle fenerbahçe yönetimleri, galatasaray yönetimlerinin önündedir, şike vs. bazı kişisel aptallıklar olmasaydı 30 sene önümüze geçebilirlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın