resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2231
    "oynattığı futbolu sevemedim" bile diyemediğim teknik direktör. direktör. eleman. evet ya eleman.

    yani eleman dediğimiz şey neyse bu adam o. emelilik ikramiyesi. piyango. jackpot. 100 sefer kolu çekersin de slot makinesi yüzüne gülmez; kalkarsın başından birisi gelir bir jeton atar hoooop jackpot bütün hasılatı toplar gider.
    kafana kuş sıçar da 100 bilet alırsın bir bok çıkmaz. sonra duyarsın adıyaman'da tek bilete büyük ikramiye vurmuş (bir keresinde kazı kazan'da 10bin tl kazandığımı zannetmiştim. meğer 10000, 10000, 1000miş rakamlar. o gece çok sarhoştum kaldı ki bu gece de öyleyim. )

    heh bu adam o adıyamanlı şanslı arkadaş. slot makinesine tek jeton atıp hasılatı kaldıran. kötü giden galatasaray'dan hayatının son vurgununu yapan şahsiyet. riske attığım kariyerim diyerek şampiyonluk potasında aldığı takımı, bizleri puan durumundan bihaber bırakacak noktada terk eden yaşlı kurthzsdhashdsa. pardon arkadaşlar.

    bugüne kadar sahaya sürdüğü veya sürmediği 11lerin neredeyse hiçbirini anlamadım. (hiçbir ayrı mı yoksa bitişik mi yazılıyor hatırlamıyorum. yazı tura attım ve bitişik yazdım. yanlışsa suç atatürk'ün) uzun zamandır gitmesini bekliyordum. umarım yarın sabah gitmiş olur. carole'un çıktığı ve denayer'in girdiği pozisyonda takımın dizilimini düşünürken benim beyin ölümüm gerçekleşti. umarım seninki daha uzun süre gerçekleşmez. insanların yaşlanınca nasıl bacakları sorun çıkarır. kolları tekler beli ağrımaya başlar; aynı şekilde beyninde de sorunlar olabilir. ben senin art niyetli olmadığına, sadece artık sağlıklı düşünemediğine inanmak istiyorum.

    git. sabah olmadan git. iran'da, azerbeycan'da falan da takım çalıştırma. orada ki insalar da taraftar. onlara da yazık.

    son olarak senin riske attığım dediğin kariyerin, içerisinde galatasaray kelimesini barındırmazsa bir hiç. saygımız bir yere kadar. önce haddini bil.

    sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın