• 1411
    "sabri mavi gözlü ya, o kanatta kim varsa gitti. aydın sakatlandı, uğur'un dizi kırıldı, ribery kaçtı, ben iki kez ameliyat oldum. sabri'nin kanadında yatır var yatır. o kanat sabri'nin."

    "gerets döneminde 2 oyuncu sakatlansa elimiz kalbimizde eve giderdik acaba ertesi gün oynayabilecek mi diye."

    "perez sağ bek oynardı, 3 gün dizi şiş gezerdi, sakattı. murat sözkesen 3 kez çapraz bağlarından ameliyat olmuştu. bence asıl başarı bu takımlarla yapılanlar"

    "speedy gonzalez, sabri'nin ismini ben koydum"*

    "lucescu'nun üçüncü yıldızı alması, gerets'in şampiyonluğu ve kalli'nin gidişiyle takımın bütünleşmesiyle alınan şampiyonluk galatasaray tarihinin en önemli üç şampiyonluğudur. bunlar olmasa 20'ye 14'tük fenerbahçe ile, hep fenerbahçe'nin önünden aldık o şampiyonlukları."

    "bireysel oyuncularını takım haline getirebilirse galatasaray, bundan sonraki maçlarında rakibiyle dalga geçerek oynar."

    "flu fenerbahçe stadı flu. olmuyor orada gol."

    "real madrid maçından önce uyuyamadım luis figo, zinedine zidane diye. ertesi gün de ablamın düğünü var. maç başladı bir baktık 2-0 oldu. içeri girdik hagi, lucescu, hagi, cüneyt tanman tartışmaya başladılar. ben usul usul dışarı çıkıyordum. dedim ki allahım yarın ablamın düğünü var şu maç ya 2-1 ya 2-2 bitsin. hem ablamın düğünü açısından 3-2 oldu çok iyi oldu."

    "brezilya maçında fırça yedim. topu diktim bir abi geldi dedi ki arkadan öne doğru koşacağım oraya topu at dedi. başkası geldi arkama at dedi. araya attım dışarı gitti. allahım bir fırça yedim. ondan sonra dedim ki gol atarsam sevinmeyeceğim. harbiden de attım sevinmedim. ondan sevinmedim yani."

    hasan şaş

    not: arada kelime kaçırmış veya yanlış yazmış olabilirim, affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın