• 57
    şenol güneş'in 11'ine şaşırdım doğrusu. taktik gereği mi böyle yaptı bilmiyorum ama olcay gibi bir loser'ı anca anadolu takımlarına karşı oynatırsın, derbilerde değil. gökhan töre nerede? olcay anca ağzı laf yapan bomboş bir topçu. şu maçta gökhan'ın yerine oynaması intihar bence. q7 de sağ kanatta zaman zaman güzel boşluklar buldu fakat şu ana kadar hiç iyi kullanamadı. eski kötü günlerinden bir performans sergiliyor bu maçta kendisi.

    ayrıca size de öyle geliyor mu bilmiyorum ama beşiktaş tıpkı eski loser halini sergiliyor şu maçta resmen. piyasada gomez yok, q7 yok. şu maçtan puan alamazlarsa muhtemelen şampiyonluktan olacaklar ve eski loser kimliklerine iyice bürünecekler.

    beşiktaş şu sezonda da şampiyon olamıyorsa zaten dükkanı kapatsın. kırk yılın başı iyi kadro kurmuşsun. galatasaray yarışta değil. fener'in hocası saçma sapan işler yapıyor. bundan daha iyi fırsat olmaz ama işte yok abi, bu takım bu ligde ne işe yarar anlamak zor. galatasaray yarışta yoksa fener, fener yarışta yoksa galatasaray şampiyon oluyor. kırk yılın başı bi işe yarayıp şu maçtan puan alırlar ve fener'e 4. yıldızı taktırmazlar umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın