resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2193
    yönetime ya ben ya sneijder dediğine cidden inananlar var aramızda. ne duyarsa inanan, koyun zihniyet biz galatasaraylılara kadar ulaştı demek. cok üzücü gercekten.

    her türlü eleştirmemiz gerek evet, gönderilmesi gerek tamam, bunu en çok ben istiyorum. ama son açıklamaları üzerine bu insana karsı böyle salak iftiralarda bulunulması saygısızlıktır.

    mustafa denizli hamza gibi kendini kovdurmadan, mutsuzlugunu, yapmak istedigi iyi şeyler icin cok calıstıgını ancak basaramadıgını belirtecek kadar mütevazı, ayrılması gerektiginin de farkında olacak kadar onurlu bir adamdır. teşekkür edilip dürüstlügüne yakısır sekilde ugurlanmalıdır.( inanmıyoruz tabi böyle birşey olacagına, bu sözlük bir referans. camia olarak geldigimiz vaziyet, sorgulayan, haklıya hakkını teslim eden galatasaray taraftarını da türkiye şartlarının cehalet seviyesine ulaştırmış çok şükür )

    sezon sonu beklenmeden yolların ayrılması gereken hoca. cok yıprandık zira, kendiside cok yoruldu yaşı itibariyle bu vaziyette bir galatasarayı kaldıramıyordur haliyle.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın