• 14
    beşiktaş'ı destekleyeceğim ve maçı beşiktaşlı arkadaşlarımla izleyeceğim maç. ben babamdam fener nefreti görerek büyüdüm. küme düşelim ama bu adamlar kazanmasın mottosuyla büyüdüm ben. futbol dışındaki branşlarda fener'i bir nevi tutabiliyorum ama futbolda olmuyor. kaybettiklerinde müthiş haz alıyorum.

    beşiktaş'a antipatimiz taraftarı lakin her taraftar grubu rakiplerine antipatik işte. kaç senedir şampiyon olamayan ve sürekli ezilen bir takım beşiktaş. kendi arkadaş çevremdeki beşiktaşlılar arasında gs'yi seven de nefret de eden var. bu bir tercih meselesi öncelikle.

    fener benim gözümde tutulmayacak tek takımdır, değişecek bir şey de değil bu. bu maç oynanırken bende beşiktaşlılarla oturup kalkacağım, gol sevinçlerine ortak olacağım.

    bjk'yi sindiremeyenlere de maddiyati düşünün demek istiyorum. fener müthiş para harcadı. şampiyon olmaları durumunda şamp ligine direk gidicekler ve ciddi para kazanıcaklar. takımlarını güçlendirmeleri olası. beşiktaş küçük abi. 1-2 sene şampiyon olsunlar gerekirse, bize dokunan tek tarafı taraftarlarının edecekleri laflar. bu da sporun içerisinde olan ve hepimizin keyif aldığı bir olay.

    son tahlilde başarılar beşiktaş. vurduğun gol olsun gomez, bastır butonuna. beşiktaş alırsa şamp olucak gözümde. haydi hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın