• 971
    artik ofsayt butonu suramda surama bas muhabbeti duymak istemedigimdir yerdir. herkesin tek derdi karmalar olmus, sozlugun gudulen ebesi kimsenin umrunda degil.
    oncelikle
    sozlugun ofsayt butonu suramda; surama bascilar:
    anladik inanilmaz coolsunuz, o kadar havalisiniz ki paul gascoigne yaninizda ciliz kaldi, okan bayulgen izdivac programlari yapmaya basladi. karma o kadar umrunuzda degil ki, her acaba begenmezler mi diye dusundugunuz, her elestirel entrynizin altina yaziyorsunuz. tabii yazin ki sozlugun kizlari ve biz sikko entrylere off veren insanlar, offff ne kadar cool cocuk, hem karma da umrunda degilmis o zaman oflayamayalim entrysini diyoruz. cunku biz maliz ve sadece umrunuzda oldugunuz icin ofluyoruz entrylerinizi, begenmedigimizden degil.

    sonra
    sozlugun ebesini gudenler
    ehueheuheueheuehu antu.com boyle demis. galip geldigimiz aksam, sen galibiyetin tadini cikartmiyorsun tamam da neden sozlugu de antu.com alintilarina boguyorsun. 1.si komik 2.si komik 3.su bayiyor artik. bu sozluk bir zamanlar, galibiyet aksamlari pur nese olurdu, o kadar cok eglenilirdi ki formata aykiri olmasina ragmen, mehmet topal basliginda yuzlerce entry olurdu. kimse de o aksam fener ne yapmis onunla ilgilenmezd. ben gene ayni duygularla, egleneyim, cosayim, gecenin tadini sozlukte cikarayim diye sozluge girdigimde sozlukte antu, fenerbahce, daum vb., bizi o aksam ilgilendirmeyen basliklar gordum. nesem kacti. sozlukten cikip, dizi* izlemeye basladim. benim gibi onlarca yazar olduguna da eminim. cok uzun suredir soylemeyeyim dedim ama sonradan gelenler tebrik ederim sizi, aylarca donmemesi icin ugrastigimiz sozlugu, sonunda antifenerbahce sitesine cevirdiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın