resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8381
    bizim milletçe çok büyük problemlerimiz var gerçekten.

    şimdi bu adam 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında harika oynamıyor muydu? oynuyordu. ben bizzat çok net hatırlıyorum aldığı her topu çok iyi değerlendiriyordu. yukarıda da eski halinden bir kesit paylaşılmış. dolayısıyla bu adamı o zaman eleştirmek aptallıktı, art niyetti.

    peki kendisi bu sezonu da sayarsak 3 sezondur kötü oynamıyor mu? evet her sene gittikçe kötüleşen, al ver oyunu oynayan, son zamanlarda hatırladığım verimli tek bir hareketi olmayan bir adama dönüştü. dolayısıyla şu an kendisini eleştirmek gayet normal.

    ama gelip de zamanında biz eleştirdiğimizde kızıyordunuz lafını söylemek abesle iştigal etmektir. eğer kendisini geldiği ilk iki sezonda eleştirdiyseniz evet, size kızmakta haklıyız. ama bu sözlükte 3 yıldır yazar, daha önceki 2 yılda da dışarıdan okuyan bir insan olarak sözlüğün selçuk inan tepkilerini yıl yıl hatırlıyorum; 2012-2013 sezonunun ilk yarısında bile eski selçuk yok entry'leri dönüyordu ki ikinci yarı adam açılınca sözlük de eski haline döndü. yani selçuk'un genel form durumuna göre tepkiler hep verildi sözlükte.

    demek istediğim, selçuk iyi oynadığında sözlük kendisine sahip çıktı, kötü oynadığında da sözlük kendisini eleştirdi. o yüzden gelip de burada biz zamanında söylemiştikçilik yapmayın. eğer zamanında söylediklerinizden dolayı eleştirildiyseniz demek ki yanlış görmüşsünüz. bir futbolcuyu iyi oynadığı zamanda eleştirdikten sonra futbolcu kötü oynamaya başladıysa bu sizi haklı çıkarmış olmaz. çünkü siz eleştirdiğinizde adam gayet iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın