• 4465
    dün hayatımın en karamsar saatlerini geçirdim belki de galatasaray hakkında. ilk defa bittiğimizi, zamanın çoğu şeyi değiştirdiğini hissettim. örneğin selçuk inan'a daha önce çok kez sinirlendiğim olmuştu. sinirlenme kelimesinin hafif kaldığı durumlar da olmuştu. ya sneijder? yanlış anlaşılmasın dün sneijder yine takımın en iyilerindendi ama eski sneijder gibi miydi? bence değildi. geçen sezon 35 metreden ayı avlayan, kaleye tabiri caizse bazuka gönderen adamın, topları yetiştirememesi yıktı beni. gol atmış, asist yapmış bunlara takılmam. ancak eskisi gibi olmadığını hatta belki de olamayacağını hissettim sneijder'in. zamanın götürdükleri vardır, olacaktır. her futbolcu da neticede zamana bir şeylerini kaptıracaktır. korkuyorum aslında. bir daha eskisi gibi olamayacağından. yaşlanmasından, futbolu bırakmasından korkuyorum.

    yatakta uzanırken aklıma drogba geldi daha sonra. chelsea deplasmanını hatırladım. bitmiş, koşmaya dermanı olmayan yaşlı bir fil... 10 yıl önceki drogba'yı düşündüm bir de. sırtında stoperleri taşıyabildiği, hızıyla rakibini geçip, topu kalaye, kaleciyle beraber soktuğu günleri. zaman her efsaneye tesir eder. drogba'ya tesir ettiği gibi, şino'ya da tesir eder diye korkuyorum.

    aynı şekilde selçuk; 2011-2012'deki halinden eser yok.

    acaba diyorum işte kendi kendime, bir daha gülemezsek? yıldızları değil ama savaşçı ruhu özlüyorum. yoksa keita-elano-kewell-baros hattını gördük biz. ruh yoktu. yine yok. ekonomi zaten çökmüş. artık 2011'de yaptığımız gibi takımı da yenileyemeyiz. kapı gibi sözleşmeler, 2.75ler, 3 ler, 5 ler var. ne yapacağız ki sözlük? başımızda bir futbol aklı da yok. diğer şubelerde de başarı kazanamıyoruz, bayan basketbol ve engelli aslanlar dışında.

    karamsarım hiç olmadığım kadar. başımızda kendini türkiye'nin en iyisi sanan pili bitik bir hoca. iki de bir ''kariyerimi riske ettim.'' diyor utanmadan da. sizler el birliğiyle koca camiayı rezil ettiniz ona ne demeli?

    yok burak küser diye forvet almayalım, yok umut takımın en iyisi...

    sözde türkiye'nin en vizyonlu takımını ne hale soktunuz lan, yazıklar olsun.

    pas veremeyen oyuncular var bu takımda. pas veremiyor yahu. rakibiyle hava topu mücadelesine çıkacağına çömelip rakibini izleyenler var. sizden asla başarı beklemedik biz, sadece yüreğinizi ortaya koyun, bu ruhu hissettirin dedik. gamsız herifler. bu asil formayı haketmiyorsunuz. her sene şampiyon olmak zorunda değildiniz ama her sene mücadele etmek zorundaydınız. etmediniz.

    bu arada yeni farkettim, şino'dan girip, drogba'ya dalıp, ruhsuzlardan çıkmışım. kusuruma bakmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın