resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8297
    bugünkü lazio ile galatasarayımın maçında dört zayıf halka var. öyle açık ve net gözüküyor ki görmemek için kör olmak gerek.

    sabri: sahada yokları oynuyor. üç-beş kez topla buluştu üç topu rakibe pas verdi.

    hakan balta:öyle korkuyor ki ayağına top geldiğinde kayıp düşecek sanıyorum. rakip akın yapıyor, o korkudan bomboş koşarken ceza alanında kayıp yere düşüyor.

    selçuk: öyle iki hata yaptı ki kesin sarı kartlıktı. allah'dan rus hakem es geçti. (çünkü sneijder ve chedjou'ya yapılan sarılık hareketleri de es geçmişti) bunlar yetmiyormuş gibi 42. dakikada rakibe attığı pasla az kalsın gol yiyorduk.

    yasin de iyi değil ama yine de rakibe baskı yapıyor ben burdayım diyor. poldi'ye top aktaracak orta sahadan mahrum olduğumuzdan yeterince topla buluşturamıyoruz onu. iyalyanlar da poldi'yi ablukaya almış durumda. ama yine de rakibe korku salıyor.

    sneijder hep orta çizginin gerisine gelmek zorunda kalıyor. o nedenle üçüncü bölgede yapması gerekenler için fırsat bulamıyor.

    sahadaki en iyilerimiz denayer ile carole. korkuyorum ki yaşlı adam carole'u dışarı alacak. umarım ikinci yarıya sabri değişikliği ile başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın