• 80
    https://twitter.com/...s/702797150854520832

    daha önce dediğim gibi o orada oynar mı bu burada oynar mı gibi eleştriler yapmamaya özen gösteririm. zira benim açımdan herkes her yerde kullanılanılabilir. planına bağlı. sen ne planlamışsın ne kadar uygulamışsın ve kullandığın oyuncular yöntemine göre planına ne kadar katkı vermiş bunlar önemli.

    şu 11 ilk maçta denendi ve hiç olmadı. bir kere aşırı gol pozisyonu verdik. birazdan sayacağım eksikleri kabul ediyorsan gol pozisyonu hiç vermeyeceksin. vermeyeceksin ki bir manası olsun.

    önce selçukla başlamak istiyorum. poldi net bir santrafor değil. hop selçuk orada defansla cebelleşirken buldu kendini. ben resmen acıdım selçuk'a. hem cebelleş, hem de sırtın dönük oyna. bir iki parlama dışında hiç bir şey yapamadı. hem alışık olmadığı bir açıda, hem sırtı dönük, yakınında alış veriş yapacağı mimse yokken, sırtında hep biri varken oynadı. adamlarda güzel aşan kapattılar. bu bataklıkta boğuldukça boğuldu daha da kötü oldu.

    gelelim sneijder'e. benim sneijder geldiğinden beri tezim selçuk'la beraber oynayamayacağı ikisininde tam performans veremeyeceği. bu başka konu. ama şöyle bakalım. selçuk sneijder'in yerinde ve bataklıkta çırpınıyor. sneijder solda. arkasında carole içgüdüsel olarak belli bir miktar geliyor. 3. yardımcı yok. carole olcan değişti sorun gitmedi hatta arttı. defans gücü düştü. ama sol tarafın işlememesinin sebebi bekin ileri çıkamaması değil sneijderin kanada yaptığı destek olmadığı için sol taraf işlemedi. çünkü soldaydı sneijder.

    poldi santraforda oynayacaksa eğer illa bir iki defansı kendi alanından çıkartmak zorunda. adamlar zaten iyi yerleşiyor zira italyan takımı. bir de poldi yok olunca iyice ekmeklerine yağ sürüyoruz. daha kolay isteklerini yapıyorlar.

    vs. vs.

    bakın gördüğünüz üzere. eğer aynı planda gidersek maça benim algıma göre üst tura çıkmamız çok çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın