resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2070
    hamza ile fm hocasi olma yolunda kapisir. tipki fm'deki gibi hamza da galibiyet/maglubiyet uzerinden birseylerle oynar kazanirsa, o degistirdigi ile alakadi olsun olmasin defiskligi basarili zanneder ve israr eder (yasin degisiklikleri, umut'un sag acik oynamasi vesaire).

    simdi lazio'ya yenilmedi ve trabzon'u yendi ya ayni mahkum dizilisle inat edecek. zannediyor ki lazio'yu hapsetti 20 dakika. hayir morukcum lazio kendi kapandi. taktik icabi kapandi. adamlar sasirdi zaten kendi evinde kazanmak zorunda olan takim nasil 6 defans elemaniyla cikar dediler. yan topu atip yattilar. muslera'yi saymiyorum.

    yahu hoca inatlasma taraftarla. oynama sneijder'le. gecen kimindi hatirlamiyorum her topcuyu etrafindakiler kotu diye savunan bir yazi okudum. adam selcuk kotu cunku etrafindakiler kotu, burak kotu cunku etrafindakiler kotu falan neredeyse tum takimi yazmisti. yahu bu etrafindakiler zaten her yerde savunulan adamlar. neyse dagitmayalim. sino poldi ister 4411 gibi dusun ister 442 gibi dusun dokunulmazlarin olsun. ileri ikilin bu adamlar olsun.

    futbol artik dedelerin zamanindaki gibi once rakamlari yazayim sonra o rakamlardaki rollere adamlari yerlestireyim falan degil. sahadaki mutlak iq seviyesini dagitmak onemli olan. en zeki en yetenekli topcularini siralayacaksin artik. onlar zaman icinde uyumu saglayacaklar. bunu gozetirken de mumkun oldugunca gencleri one cikaracaksin. hem sana yatirim olacak hem de taraftari genc futbolcu destegini arkana alacaksin.

    orta alana genc dinamik adamlar doldurman sart. sabri'nin yerinde emre 50 kere oynar. hem defansif hem de ofansif. evet hatalari oldu mu? oldu. ama artik milletin topuguna basmayacagini ogrenmistir en azindan. sag beke lazio macinda oynatamayacaksin ama genel olarak linnesi dusun. yoksa yazacagin adam denayer. sola carole zaten baska sansin yok amk. hamza sagolsun yolladi tellesi vs. dua et carole sakatlanmasin. gunter bir baska bankon olsun.

    allah'ini seversen umut'u, sabri'yi, balta'yi falan oynatma artik. yeter yemin ederim daraldim ya.saat 2 bana kadro yaptiriyorsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın