• 25549
    “geride bıraktığımız ilk maçın sonucunda tur için gerekli skorlar ortada. biz galatasaray olarak tur biletini almak için aklımızı ve gücümüzü sahada kullanmak zorundayız.

    yaptığımız hazırlıklar da bu çerçevede. bütün bunların gerçekleşmesi, takımın ortaya koyacağı performansla ilişkili. başka da söyleyecek bir şey yok.

    benim öncelikli görevimim takımımın başarıyı nasıl bulacağıdır, kimle bulacağı önemli değildir. futbolcunun yeri değil görevini yapıp yapmamasına bakarım. ilk maçta öyle bir karar aldık. ilk maçta chedjou’ya verdiğim görevi, normal şartlarda değerlendirdiğimizde, eksi olarak değerlendirmek mümkün değil.

    trabzonspor maçından sonra da duran top çalışmalarına devam ettik. sadece biz değil, tüm dünyada duran top çalışması yapılıyor ama yine dünyanın hiçbir yerinde bu gollere çare bulunamıyor.

    birinci maçtan sonra bu takımın nasıl turlayacağı yönde çalışmalar yaptık. saha içinde yardımlaşmalıyız. yarın bizim için önemli olan goller atmak. turu başka türlü geçemeyiz. ilk olarak gol atmamız gerek.

    iki ayaklı maçları hem yurt içinde hem de yurt dışında oynadık. kariyerim boyunca penaltı çalışması yaptırmadım. bizi penaltılara götürecek sonuç üzerine yoğunlaşmadım.dolayısı ile lazio maçı penaltılara gider de penaltı çalışması yapalım demedik.

    sizin oynama planınızı elinizdeki kadronun yapısı belirler. düşünceniz farklı olsa da sonuçta takıma bakıyorsunuz. savunma yaparak birçok şampiyonluk yaşayan takımlar da var geçmişti. ben bu mesleğe başladığımdan bu yana ofansif anlayışı benimsedim. zaman zaman savunma yaptığımız da oldu. ancak bu tür maçlarda savunma da uygulanabilir.”

    mustafa denizli
App Store'dan indirin Google Play'den alın