resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8283
    martin linnes geldikten sonra gözle görülür bir şekilde performansı artan oyuncu. aslında sezon başında olması gereken de buydu. bir sağ bek transfer edip sabri'yi -indirimli bir kontratla- alternatif olarak değerlendirsek, gerektiğinde sonradan oyuna alıp faydalansak iyi kötü bir şeyler verecekti takıma ve kimse bu denli nefret etmeyecekti. ama bu yaştaki yetenekleri sınırlı bir adama hayvani bir kontrat ve sıfır forma rekabeti verirsen, o da yıldız triplerine girer elbette. şimdi asker olduğunu ve forma için savaşmak zorunda olduğunu hatırladı.

    bunun benzeri umut bulut için de geçerli. o da bu sezon 3. forvet olsa ve son 15-20 dakika gol gerektiğinde veya kafası kopmuş tavuk gibi rakibe baskı yapacak biri lazım olduğunda oyuna alınsa geçmişte olduğu gibi fayda sağlayacaktı takıma. ama 33 yaşındaki kazma bir forvete bu kadar çok süre almasını gerektirecek bir kadro planlaması yaparsan herkesi kanser eder işte.

    geçen yaz hamzaoğlu'nun hem kendini, hem takımı, hem de bizi harcamasına sebep olan en kritik hata bu. şu iki adamın önüne birilerini alsaydık şimdi iki iyi oyuncumuz ve iki de katkı verecek yedeğimiz vardı ve çok farklı yerlerdeydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın