• 9598
    21 şubat 2016 galatasaray trabzonspor maçı ndan sonra tüm medya kuruluşları, fbjk taraftarları, siyasiler, aklınıza gelebilecek her kesim şuan galatasaray'ımıza saldırıyor. bizim burada sözlük olarak sesimizi duyuracağımız, hakkımızı savunacağımız yerde; yok selçuk inan o penaltıyı neden attı? yok trabzonlu olsam ülkeyi yıkardım da bilmem ne...

    populizm mi kasıyorsunuz, romantizm mi?

    hangi karar skandalmış ya bi anlatın bakalım? sene başından beri doğrandığımız en az 10 tane maç sayarım. öyle böyle de doğranmadık hem. ligin ilk haftaları fener 1-0 1-0 giderken fener lehine verilen kararlar neydi? bjk deplasmanını hatırlayın...

    bunlar hep aynıdır, kendileri yapar yapar da bizde en ufak bir şey olsa ortalığı yaygaraya verirler. biz buna engel olacağımıza , daha onları savunuyoruz.

    ultras kültürü falan deniyor arada. nerede ultras ha... yok oley çekince ayıp olmuş. bak sen! trabzon'da son 3-4 yıldır olaysız maçımız yok. kaldı ki biz bu adamlar için şampiyon trabzonspor pankartı açmışız. en büyük desteği biz vermişiz onlara. hani nerede karşılık? karşılık var aslında. asalete çirkeflikle, holiganlıkla karşılık vererek kendine yakışanı yaptı trabzonsporlular. geçen maçta yapılanları unutup yine krallar gibi karşıladık biz onları. 60. dakikaya kadar da şölen havasında maç oldu. biz mi dedik özer'e hakeme karşı yırtın diye?
    biz mi dedik aykut adlı insanımsıya podolski'ye sataş diye? biz mi dedik cavanda'ya umut'a vur, hakeme müdahalede bulun diye?

    marko marin pozisyonu penaltı. orası kesin. hakan balta'nınki değil. özer tartışılır. ama oyuncunun suçu tamamen. cavanda ve aykut ise yüzde bir milyon doğru karar. penaltı pozisyonumuz da net penaltı. vereni değil vermeyeni bırakmalı hakemliği.

    ne trabzonmuş ya. sevgi pıtırcığı ilan edildiler bir anda. sen trabzon deplasmanına rahatça gidebiliyor musun bir galatasaraylı olarak veya herhangi bir takımlı olarak?

    bu ülkede mete kalkavan denen şahıs, ali palabıyık denen paralı eleman hakemlik yapacak da deniz ateş bitnel mi yapamayacak? yok ya. belli ki bu hakem kardeşimiz birilerinin adamı değil. yoksa bu kadar tatava yapılmazdı.

    yine birilerinin algı operasyonuna tanıklık ediyoruz. maçtan sonra özellikle bir şeye dikkat ettim. maraton da yüzde yüz futbol da normalden çok daha geç başladı. tahmin ediyorum birilerinden telefon aldılar veya birilerine telefon ettiler ne diyelim diye...

    şöyle bir durumda takımına sahip çıkmayan taraftara da şahsım adına yazıklar olsun demek istiyorum.

    ali sami yen stadının ruhunu kaybetmeden devam etmeliyiz. galatasaray taraftarı bugün bu camia hakkında boş boş konuşan gereksizlere haddini bildirmelidir.

    en başta kinini, öfkesini her maçtan sonra döken güntekin onay'a bildirmelidir. türkiye'nin, balkanların, tüm asya kıtasının en büyük takımına karşı kimse böyle ithamlarda bulunamaz. bugüne kadar sustuysak asaletimizden. ancak artık susma vakti değildir. hareket vaktidir. kara listedeki herkese yaptıklarının hesabı sorulmalıdır.

    aziz yıldırım
    ali koç
    mahmut uslu
    mahmut özgener
    mehmet ali aydınlar
    mecnun odyakmaz
    şansal büyüka
    rıdvan dilmen
    serhat ulueren
    güntekin onay
    zeki uzundurukan
    yıldırım demirören
    uzun adam ve tayfası
    tahir kum
    ercan saatçi
    nevzat dizdar
    ömer güvenç
    ebru köksaldı
    lube ayar
    bedri baykam
    haluk ayyıldız
    serdar ali çelikler
    lütfü özel
    nihat özdemir
    sadri şener
    iho

    tüm bu isimlere gereken ders verilmelidir. türk futbolunda nice devrimlere imza atan bizler, şimdi de bu isimleri medyadan ve futboldan temizleyerek bir devrime imza atmalıyız.

    burası galatasaray sözlük'tür.

    burası takıma destek çıkma yeridir.

    bırakın romantizmi. biz düştüğümüzde ilk tekmeyi o savunduğunuz adamlar vurur. vurdular da geçmişte. şimdi bizim vurma zamanımız.

    ultraslan'ıyla, tek yumruk'uyla diğerleriyle, ötekileriyle, berikileriyle, tümüyle...

    artık kenetlenme zamanı gelmiştir. çünkü birileri haddini aşmıştır. ne demişti ünal aysal: ''bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin.”

    diş gösterme zamanı. onlar isterlerse güldüğümüzü sansınlar. biz bu işi bitirmeliyiz. hemen şimdi. galatasaray'ı ve galatasaraylıları küçümseyenlere had bildirme zamanı gelmiştir.

    bizler burada binlerce kişiyiz. twitter'da orada burada, öyle veya böyle organize olup, tek çatı altında birleşmeliyiz. bazı kesimleri bazı grupları sevmeyebilirsiniz. olabilir. ancak mecburiyetin gerektirdikleri vardır. galatasaray için her şey.

    bugün ve dün sınır aşılmıştır. birlik olalım beyler. herkes tek yürek olmalı bu saatten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın