• 42
    evet beyler toplanin cift kupali sampiyon manchester city olarak sezon degerlendirmesi yapiyorum. sezon basinda osm diye bir oyunun varligindan bile haberdar olmayan ben, muthis futbol bilgimi devreye sokarak ligi ve kupayi buyuk bir dominasyonla kazandim.

    goreve geldigimde yaptigim ilk is yasli olan kadromu genclestirmek oldu. bu konuda kimsenin gozunun yasina bakmadim, kaptan kompany'nin bile. transfer ettigim oyuncular da hem kaliteli hem potansiyelli olunca sattigim oyunculari zaten hic aramadim. gelelim oyun sistemime. benden once klasik 4231 sisteminde oynayan takimima kendi ofansif sistemim olan 343'u asiladim ve ingiltere'ye total futbolu getirdim. sistemim aninda oturdu ve 43 maclik ligde 36, evet yanlis okumadiniz tam 36 mac boyunca yenilmedim. taraftarlarim ''oh my god this is incredible! we even play better football than barcelona! thank you leoni thank you menajerlerin krali!'' diye bagiriyordu. ilk yenilgimi aldigimda sampiyonlugu zaten garantilemistim siz dusunun yani dominasyonu. kupa finalinde de arsenal'i yenip oyundaki ilk sezonumda kazanabilecegim butun kupalari kazanmis oldum.

    puan durumu:

    http://i.hizliresim.com/BPmJBg.jpg

    kadrom:

    http://i.hizliresim.com/JArRjQ.jpg

    fiksturum:

    http://i.hizliresim.com/Xk7V5k.jpg

    http://i.hizliresim.com/nMVzZV.jpg

    gol kralligi:

    http://i.hizliresim.com/rMBWr3.jpg

    seriler:

    http://i.hizliresim.com/LA7kV0.jpg

    sezon boyunca yapilan bazi yorumlari derledim, biraz da gulelim *

    managelot: efsane bi jenerasyon yetişiyor.

    bir kac gun sonra ayni menajer: yalvaririm özel antrenmanlarınızı bana karşı kullanmayı bırakın. böyle yapmaya devam ederseniz küme düşücem :(

    tamanlamiylaotuzkarakterlinick: manchester sadece united'ındır.

    ins cnm yha :(

    stark: liverpool olarak 6 haftada 16 puan alarak, 6 galibiyetle zirvede bulunan manchester city'nin ensesindeyiz.

    sorarim sana kardes su an nerdesin :(

    anadolu topcusu: namağlup man.city'yi 6 atıp evine gönderdiğim hafta da tottenham'ın gerçekte city'yi 2-1'le geçmesi gayet güzel oldu.

    buyuk takimlar... kucuk takimlar... anladin sen onu. bir insanin boyle kucuk zaferlerle mutlu olabilmesi beni duygulandirmadi degil :(

    ve son olarak mourinho yurekli dostum chelsea hocasinin muthis yorumuyla kapanisi yapalim, bu ligde en cok seni sevdim kardesim.

    leones ad victoriam: http://i.hizliresim.com/QZO7Qk.jpg + bu nedir ya bu nedir aga? insan arkadaşına dostuna hem de manchester derbisinde hem de misafirliğe gittiği old trafford'da bunu yapar mı ya? insan insana yapmaz şu olayı. yazıktır günahtır ya bu tamanlamiylaotuzkarakterlinick sana ne etti leoni kardeşim ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın