• 302
    bitiş saati itibariyle 19 şubat 2016 tarihinde, herkesin kafasını kurcalayan bazı sorulara, benim gibi insanların kimi iddialarına cevap olmuştur.

    1) daha başa gelmeden bir grup dış mihrak olarak söylemiş olmamıza rağmen mustafa denizli'nin yorumculuğu ile hocalığı arasında dağlar değil, büyük kanyon vardır.

    2) mustafa denizli bitmiştir. denizli yaşlanmıştır; mustafa'nın hırsı kalmamıştır. izleyenler dün akşam poldi'nin penaltı pozisyonunu ve sonrasında mustafa denizli'yi aklına getirsin. sonra aynı pozisyonda bir fatih terim, bir klopp, bir mou, bir guardiola ve hatta bir hasan şaş ne yapardı onu düşünsün.

    3) bizler için artık bitmiş sezonda yapılması gereken tek şey, sakatlık ve ceza olmadıktan sonra linnes, denayer, koray ve denizli'nin belalısı carole'den oluşan defans dörtlüsünde ısrar etmek, sezon sonunda da denayer'in bonservisini bir şekilde almaya çalışarak bu genç savunma hattını takımın şıno, buraksız selçuk, muslera ve sinan'dan oluşması gereken iskeletine eklemektir. koray kulübede veya tribünde otururken semih'in oynadığı her dakika an itibariyle galatasaray'a ihanettir.

    4) takımda bir kişi tek forvet oynayacaksa bu nereye koşacağını, kafa topuna ne zaman çıkacağını bilmeyen umut değil podolski'dir.

    5) donk'tan cacık olmaz.

    6) dün akşam carole ve denayer özellikle defansif anlamda bir real veya barça beki performansı vermişlerdir. bu performans yıllardır izlediğimiz en iyi defansif bek performansıdır.

    7) anlamsız değişiklikler ile sabır sınırını zorlayan mustafa denizli'nin yegane amacı, kovularak emeklilik hediyesini galatasaraydan almaktır.

    8) mustafa denizli'nin çakma konfüçyus gibi çıkıp kafa karıştıran açıklamaları yaşlı insanlar üzerinde etki yapabilir ama bizler için herhangi bir şey ifade etmemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın