• 17
    eşcinsellerden hazzetmiyor olabilir, pekala buna hakkı var fakat "hayvanlar bile hangilerinin erkek, hangilerinin dişi olduğunu ayırt edebilirken erkek-erkek ya da kadın-kadın ilişkisi kuran insanlar hayvandan bile beterdir" ifadesi bilimsel açıdan yanlış olduğu gibi nefret söylemine de girmektedir. bu kadar ağır bir üsluba gerek olmadığı gibi durup durup eşcinsellik ile ilgili fikir beyan etme ihtiyacı hissetmesi de apayrı bir saçmalık.

    kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı ve diplomatik bir üslup kesinlikle zorunluluk. hele ki göz önündeki insanların daha dikkatli olmaları lazım. beyefendi gelen tepkiler sonrası tekzip minvalinde demiş ki: "ben sadece incil'deki doğruları dile getirdim".

    yahu be adam, sen papa mısın? din görevlisi misin? "bin sıdici incili :(((" hay senin doğrucu davut tribini...

    mal mıdır nedir ya, herhalde biliyoruz amk din ile eşcinsellik arasındaki ilişkiyi, veteran boksörden öğrenecek değiliz. kimseye zarar vermeden kendi cinsel güdüleri doğrultusunda yaşayan bu insanların varlığı sevelim ya da sevmeyelim bir gerçek, durup durup böyle dangıl dungul bir laf etmeye ve kalp kırmaya ne gerek var? başını salla geç, neyin eksilir? söyledin de başın göğe mi erdi, eşcinsellik birden yok mu oldu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın