resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1858
    istediği futbolcular alınmamış da olsa, şu an elindeki kadro ne liderden 20 puan fark yiyecek ne de akhisar, belediye, kasımpaşa gibi takımların arkasında kalacak kadar kötü.
    denizli ligi liderden 4-5 puan farkla geride bitirseydi çok fazla homurdanma olmazdı belki ama liderin 20 puan gerisine düşersen, akhisar, ibb, kasımpaşa gibi takımlara geçilirsen değil sana anana bile söverler.

    ya allasen neyin tribindesin sen? psikolojin bozulmuşmuş. noldu amk neden pskolojin bozuldu? sanarsın eline ligin en kötü kadrosuna sahip 10 puanlı, 20. sıradaki takımını devraldın da ligde tutmaya çalışıyorsun. hayırdır dede?

    ulan bu kadro akhisar'ınkinden, ibb'ninkinden ya da kasımpaşa'dan kötü mü ya? o kadar değil be dede. rezalet ötesi bir teknik direktörsün. geçmişini söylemiyorum ama bugünün ve geleceğinde rezaletsin. ayrıca takıntılısın da. böye takıntılı adamları sevmiyorum. hamza da takıntılıydı.

    sırf bu yüzden çamurdan olsun, yabancı olsun diyorum işte. neşter, neşter dediği linnes'i kesip denayer'i koymak, sabri'yi onbir'den kesip, yedekten sokmak sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın