resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4832
    "bence 1 yabancı olmalı." sözünün sahibi kişilik.

    hayır bu sözün doğruluğunu yanlışlığını geçtim, sen bir takımsın, ufak bir toplumsun. böyle bir şey nasıl söylenebilir? yarın o yabancı diye ayırdığın adamlarla antrenmana çıkacaksın, hiç mi utanmayacaksın?

    ben de yıllarca futbol oynadım yerel takımlarda. bırakın takımdan herhangi birinin böyle bir şey söylemesini, sahada takım arkadaşına sert bir bakış atsan haftalarca olay olur. takım olmak zordur. hele ki türkiye gibi çivisi çıkmış toplumlarda hepten zordur. ancak herhangi bir takımda bu sözü kimse unutmaz. yazar bir kenara!

    futbolcu sürekli dedikodu yapar. fırsatını bulduğu an takım arkadaşını gömmeye çabalar. eh tabi karakter yoksunları için geçerli genelde bu. antrenmanda, soyunma odasında, antrenman çıkışı tesisten ayrılırken filan her şey konuşulur. bir söz deyip geçmemek gerek çünkü bir takımı yıkabilecek, dağıtabilecek nitelikte ne yazık ki bu söz...

    semih; karakterli çocuk tiplemesini bir geçsin. başka roller denesin. unutmasın ki onu bu günlere getiren bir yabancı futbolcu. *

    yabancılardan biri çıkıp ''ya hoca bu adam bizim hakkımızda nasıl böyle konuşabiliyor, biz bir takım değil miyiz?'' dese, hoca ağzı açık bakakalacak.

    işin ironik tarafı ise bu açıklamayı yapan oyuncu hala galatasaray kadrosunda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın