• 3774
    bu sene sampiyon olamazsa kadrosunu tekrardan sil bastan yapması gereken kulup. takım çöp oyuncu dolu. son kullanma tarihi geçen oyuncular da var.

    yeni transferlere inanılmaz meblaglar ödediler. kılları kadayıf olmuş van persie'ye 70-80 milyon tl, kjaer'e sadece yıllık 4 milyon euro garanti para, topu görse amasya elması sanacak de souza'nın bonservise 8 milyon euro vb vb.

    kusura bakmayın ama kimse enayı değil. kulubun dağ kadar borcunun üstüne kimse fenere her sene 100 milyon euro hibe etmez. simdi bu sene bjk büyük ihtimal sampiyon olacak. yani fener sampiyonlar ligine öneleme turundan katılacak. bu da demek oluyor ki elenecek. o gelirden yine mahrum kalacak. bu sene stadın ismini 10 sene ülkere peskes cekip 90 kagıt aldılar, bu seneyi de kurtardılar. satacak bir seyleri de kalmadı donlarından baska.

    simdi bu çöp fenerbahçe kadrosu sampiyon olamazsa bastan asagı degismesi lazım. daha kaliteli ve genc oyuncular almalılar. bu da kabaca yine 70-80 milyon euro eder ki, fenerbahçe bu yükün altından kalkamaz. mevcut borclar zaten kulubun sırtında kambur. aziz de artık topun agzında. bırakıp kaçmaktan baska yapacak bir seyi kalmayacak, bunlar da yeni baskan alısma süreci derken iyice tepetaklak olacak.

    cok uzattım, telden yazıyorum elim agrıdı. galatasaray akılsızlıgının bedelini bu sene ödedi. gelecek senelerde önü acık. ama bunlar mali olarak çöktükten sonra götü toparlamaları en az 6-7 seneyi bulur. parayla bile epic fail oluyorlar senelerdir. parasız iyice kepaze olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın