• 1
    düpedüz hakarettir. bugün bu takımda oynayan oyuncuların daha da önemlisi canını dişine takarak çalışan ergin ataman'ın motivasyonunu yerle bir eden bir hamledir. böyle bir fikrin varsa bile sezon bitmemişken bunu ifade etmek aptallık değil midir ?

    3 milyon € gibi son derece komik bir bütçe nedir ? bu parayla play-off bile mümkün olmayabilir. ben çok anlamam basketboldan. ama kardeşim 3 milyon € küfür yahu. fenerbahçe'de 1 milyon €'dan fazla yıllık maaş alan bir sürü adam var. onlarla nasıl rekabet edeceğiz bu bütçeyle. böyle bir karar, rekabetten umudu kesme anlamı taşımıyor mu ? basketbolu türkiye'ye getiren galatasary değil mi ?

    haybeye harcanan onlarca milyon €'nun ceremesini niye basket takımı çekiyor ki ? kabak niye onların başına patlıyor ? neden bir allah kulu bu soruyu yönetime soramıyor ?

    bir arkadaş başka bir başlıkta bahsetmiş. futboldaki ffp futbol faaliyetlerinden doğan gelir ve giderleri kapsamıyor mu ? basketbolda yapacağın küçülme futbol kalemine etki etmeyecek ki. oğlum çok fena kandırıyorlar bizi var ya. acaip kandırıyorlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk şunu bırakıp bitireyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın