• 155
    yüce atatürk yazısıyla maça çıkan fethiyespor'un ceza aldığı ülkede taşıdığı renklerden tutun da, kürdistan bölgesel ligi'ni destekleyen provokatif açıklamalarına kadar pkk destekçisi olan bu kulübün aldığı ceza ırkçılık olarak nitelendirilmiştir ya, mağduriyetinizi sikeyim afedersiniz diyorum.

    zaten bu ülkede mağdur edebiyatı yapan kim varsa neredeyse istisnasız vatana ihanet suçunu işliyor.

    valla baylar bayanlar ister kabul edin ister etmeyin, bu ülkede ırkçılığı yapan kürtlerdir. kürt diye kendilerini ayrıştıran da onlardır. etnik kimlik neden lazlarda problem olmuyor da cumhurbaşkanı bile çıkarmış kürtlerde problem oluyor? çünkü ırk siyasedi güdüyorlar. kendilerini ayrımcılığa uğradıkları izlenimini yaratmak için ayrıştırıyorlar. açık açık teröre destek veriyorlar. kalabalık bir kitle halinde ülkenin huzurunu kaçırarak siyasi çıkarlar elde etmeye çalışıyorlar.

    en basidi diyarbakır belediyelerinde izmir, istanbul, ankara belediyelerinde görevli kürt kadar kürt olmayan personel işe alınsın. bakın orada neler oluyor... hani barıştı lan amacın?
    hadi amedspor denen terörist yuvasında milliyetçi bir futbolcu top oynasın da göreyim? nooldu lan sizin şimdi barış amacınıza? kaypaklık kasıktan dize kadar amk.

    ülkede durum buyken burda üç beş tane dingilin gelip beni, bizi ırkçılıkla itham etmeleri de yetti. moderasyonun bu konuda bir önlem alması gerekiyor diye düşünüyorum. anlamıyorum, ananı sikeyim demeyince kurallara uygun mu oluyor? ırkçılık lan. bir insan daha iğrenç neyle itham edilebilir?
    bu arada amedspor da inşallah ebesinin amını görür. böyle sinsi sinsi pkk'yı desteklemeler... aynı kalleşce taktikler...
    bir salak yerine koyma çabası insanları...
    melo'nun bir tweet'i retweetlemesinden sonra ceza aldığı ülkede deniz naki'nin de, amedspor'un da aldığı ceza az bence.
    çok ciddiyim en güzeli kapatılmalası. ne zaman terör destekçisi olmaktan vazgeçer, diyarbakır da il olarak sporun içerisine girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın