• 79
    bâzı insanların bu kulüp hakkında anlamak istemedikleri bir şeyler var.

    normal şartlar altında bir kulübün adı, rengi insanların umurunda olur mu? olmaz.

    "peki neden bu kulübün oluyor?" gelin bakalım.

    1) asurca olan ve yunan-roma kültüründe de adı "amida" olan şehrin, terör örgütü sempatizanlarınca "biz hep buradaydık" masalı için bu adı canlandırması. yerli halkın ve yaşlılarının hayatı boyunca duymadığı bu adı siyasi sebeplerce türk milletinin önüne koyanlar kimler? bildiniz. yani bu adı kullananların ve ısrarla kullanmak isteyenlerin türkiye cumhuriyeti için kötü emelleri var mı? var. hâliyle bu adı kullanan bir kulübe olumsuz bakmak normal oluyor.

    2) istiklal marşı'nı ıslıklamaları.

    3)kulübün renklerinin mâlum terör örgütünün direkt olarak kullandığı renkler olması. he siz "tesadüf" diyebilirsiniz, "o renkler onların tapulu malı mı?" diyebilirsiniz. ayynen kardeşim öyle denk gelmiş ayynen.

    4) maçlar sırasındaki tezahüratları ve pankartları.

    5) logosu. http://si.wsj.net/...E_20141028103837.jpg bunda da "ne var işte kartal ortasında yıldız var" diyecek kadar pollyannacılık oynamak istiyorsanız ne diyeyim ki daha?

    6) asker selamı verdiler diye neredeyse göztepe'yi linç edecek olmaları. ne oldu yahu? o kadar masumlardı hani? hani bizimdi bu ülke? ne oldu ülkenin askerine selam verince, "niye" battı?

    yakında şu tip haber görmek istenmemesi de sayılabilir.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...stan_ligi_resti.html

    http://www.rotahaber.com/...ruluyor-h531639.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın