• 712
    bildiğin gol yemeyen takım. 21 maçta hepi topu 8 gol yemiş takımdır. barca ve real arasında bir virüs gibi pusudalar. başlarında dünyanın en iyi teknik direktörü vardır. kurumsallığı, transferleri, planlamaları bence porto' dan öndedir.

    porto sadece oyuncu satıyor. en fazla ligde şampiyon oluyor. atletico hem oyuncu satıyor hem de sportif başarı anlamında bence çok çok iyiler. 2 sene önce 20 milyon euro' ya kurdukları kadroyla şampiyonlar liginde final oynadılar la ligayı aldılar. o kadronun en fazla bonservis ödenen oyuncusu arda idi ( 13 ).

    galatasaray için birşeylerin hayal olmadığnı bana dünyada gösteren tek takımdır. küçük takımların büyük hayalleridir atletico.

    4-4-2 oynamalrı ile beni benden almışlardır. aynı bizim 2011 kadrosu gibi 4' lü ortasahası hızlı kanat oyuncularından oluşmak yerine orta saha ortası özellikli 4 oyuncudan oluşmaktadır.

    yakın zamanda örnek alıp yeniden yükselişe geçmek için atletico kadrosunun yapılanmasının enine boyuna incelenmesi kanaatindeyim. birşeyler üretemiyorsan en azından taklit etmeyi bileceksin.

    barcayı taklit edemeyiz. real' i edemeyiz. italyan sistemi bizde tutmuyor zaten. galatasaray' a yakışan yegane sistem 4-4-2 idi her zaman. yine öyle olmalı.

    şu marşla veda edelim: )

    https://www.youtube.com/watch?v=C_NXoCFSQtk

    marş gibi marştır efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın