• 963
    1. tek cümle entry yazmaya dikkat et. roman yazar gibi entry yazma. filozof mu olacan başımıza!?
    2. geçmişten ders alma. geçen sene aldığı galibiyetlerle takımına uefayı yakıştırdın. sonra patladın. bu sene de patlama uğruna uefayı yakıştır. finalde rakibi yaz. finalin oynanacağı stada metrobüs döşenmesini iste, sonra da koreografi yap.
    3. geçmişten ders alma. (bu madde 2. maddede söz konusu olsa bile sönük kalmıştır. bu yüzden tekrar yazılmıştır. değiştirilemez hatta değiştirilmesi teklif edilemez.)
    4. fenerbahçe ile ilgili bütün şeyleri kötüle. milli takımda oyuncusu varsa milli maçtan sonra direk bu oyuncular hakkında entry gir. aman sakın diğer takımdakilere girme. antifenerbahçeli dğeilmiyiz ulan.
    5. her galatasaray maçından sonra rıdvan dilmen başlığına "konuşmaya başladı" yaz. haz etmemene rağmen rıdvandan, maç sonrası ntv-ntvspor aç. dinle rıdvanı. laflarını irdele. övgüsü varsa bile evir çevir eleştir. bi gecede 26 tane entry gir hakkında. "sevmiyoruz amına koyayım, haz etmiyoruz senden" de. emin ol kendinle çelişmiyorsun. burda işler böyle.
    6. tek maçtan adam as. "yetenekli dediğiniz bumuydu lan koduklarım" de.
    7. sabri'ye çalış sabri'ye. müzikte bile yedi nota var, sabri hakkında 100 küsür başlık var. çıkartırsın bişeyler. hatta olmadı ya. sen sabri konusu aç sabri.

    sana manchester united'deki yedi numaradan daha değerli yedi öğüt. öğütlerimi dinle. doğru yolu bulacaksın kültigin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın