resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7546
    3 haziran 2015 türkiye kupası finali sonrası galatasaray hocası hamza hamzaoğlu açıklamaları:

    "sezon başından beri kupada 12 maç oldu ve türkiye kupasını müzemize götürüyoruz. şampiyonluktan sonra bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. oyuncularımız bu maçın bilincinde olsalar da bütün bir sezonun yorgunluğu üzerlerine boşalınca bu maçta zorlandık. oyuncularım çok kısa sürede maça adapte oldular, toparlandılar. `şampiyon takıma layık bir şekilde oynadıklar, kazandılar ve kupayı aldılar, onları tebrik ediyorum`. bursaspor'u da tebrik ediyorum. iyi oynadılar. inşallah bundan sonraki senelerde kupayı almayı başarılar. onları da tekrar tebrik ediyorum."

    11 ocak 2016 bursaspor hocası hamza hamzaoğlu açıklamaları:

    “türkiye kupası’nda biraz da şans galatasaray’dan yanaydı. bursaspor o gün daha etkili oynadı. maç bursa’da. seyirci avantajı, şehir avantajı her şey bursaspor’un lehineydi. maç da öyle gelişiyordu. ancak sonuçta kupa galatasaray’ın oldu. herkes beni 3 kupalı hoca olarak lanse ediyor. şunu söylemeliyim. 3 kupa alınırken o takımın başında hocaydım. kimsenin tek başına bir şey yapmaya gücü yetmez. benim evimde 3 kupa yok. galatasaray’ın müzesinde duruyor. bizde fotoğrafları var sadece.”

    hiçbir şey söylemeyeceğim.
    sadece, insanda biraz bu devirde akıl olur. benim şu açıklamalara ulaşmam iki dakikamı almadı.
    yeni bir camiadasın. kendini sevdirmek istiyorsun. bunu anlayabiliyorum. ama bunu yaparken eski camiana bok atmak, aptalca ve karaktersizlik örneği bir davranış. ben bir bursasporlu olsam, şu açıklamalardan utanırdım.
    kaldı ki, bir dönem galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğunda oturmuş olmandan da utanıyorum.
    hatta bir muhacir olarak dahi utanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın