resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10850
    https://www.youtube.com/watch?v=IrV6JlsPi6U

    oncelikle 6 aydir oynamamasina ragmen ozverili, caliskan, ve istekli olmasi umut verici. ama su videoyu 3:12. saniyeden itibaren izleyin arda sag kanatta top ile bulusuyor, 3:15 gibi bombos olan suarez'i gormuyor ve topu bekletip sifira iniyor. sonra da kalecinin uzerine ortaliyor. cok benzer bir atak hatirliyorsam 2008 yilinda asy'de oynadigimiz steaua bucharesti macinda yasanmisti bu sefer sol kanatta. arda gene calimlarla sifira indi, biraz bekledi, ya nonda ya ayhan veya lincoln bunlardan biri mi ne vuramamisti.

    mesele o degil. barcelona'da oynuyorsan bu tarz pozisyonlarda topu oldurmemesi gerekir. ben kimim? halisahada bile kondisyonu sinirli siradan bir vatandas. ama arda'ya tavsiyem o 3:12de yakaladigi firsat gibi pozisyonlarda hemen bos adami gormen lazim. barcelona bu yuzden her maci kazaniyor. pique'den iniesta'ya hemen her oyuncu ortalamanin ustunde yaratici paslar atarak bu takimi ayakta tutuyor.

    o yuzden arda zamanla alisacaktir diye umit ediyorum. ama tipik turk futbolcu hastaligi olan musait pozisyondaki adami atlayip sifira inme ve sonra kaleciye nisanlama ozelligi arda'da da var. bundan acil kurtulmali...
App Store'dan indirin Google Play'den alın