resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10840
    https://www.youtube.com/watch?v=S1mrTSs6hZU
    ilk maçında öncelikle sırıtmamayı başarmış, sonra da savunma açısından elinden geleni yapmıştır. arda öyle bir futbolcu ki, bir kaç sene sonra dani alves'ten boşalan sağ beki de alabilir, rakitic'i de kesebilir. garip bir futbolcu arda. ilk maçta sırıtmaması güzel. topu aldığında fena işler yapmamış. barcelona idmanlarına maç temposu ve taktiksel alışkanlık eklenince, hareketleri daha da hızlanacaktır.

    fena işler yapmamış yani. barcelona tarafında zaten arda'ya karşı büyük bir istek var. sonuçta arda, sene başı paul pogba yerine tercih edilen bir futbolcu. arda'nın savunmadaki başarısı çalışkanlığından geliyor. barcelona orta sahası, çok iyi top kapan oyuncular yerine çok çalışkan oyunculardan oluşuyor hep. takım olarak disiplinli ve çalışkanlar. buna yetenek ve taktiksel bütünlük eklenince, çok korkunç bir takım oluyorlar. arda çok çalışkan bir futbolcu. burada, çalışkanlığını daha üst seviyelere çeker umarım.

    arda'nın barcelona'da oynaması gururdan çok, işlevsel bizim için. galatasaray altyapısından çıkma bir futbolcu, barcelona'da oynuyor. yani, emre çolak illa satılacaksa, 1.5 milyona antalya'ya değil de 700 bine ispanya'ya satılsın mesela. gönül satılmasın ister ama, gidecekse de avrupa'ya gitsin. emre çıkış yaparsa adamlar bir bakacak, ulan emre de arda gibi galatasaray altyapısından çıkma. altyapıdaki oyuncularımızı da kiralayacaksak yurt dışına kiralamalıyız sürekli. arda, altyapımızın adı için büyük şans. benfica'dan 11 yemek kötü üne neden oldu. bunu arda ile, emre ile, altyapıdaki diğer çocuklar ile kapatmalı ve altyapıdan 11 tane arda olmasa da çalışkan ve futbolu bilen adamlar çıkartmalıyız. çalışkan ve futbolu bilen adam, her seviyede takım bulur. sana da getirirler 300.000 euro. o da en kötü. kullan şu altyapıyı. iyi olanı zaten 10 küsür milyon euro'ya gidiyor arda gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın