• 2623
    futbola sağlanan maddi imkanların %10'u şu takıma, galatasaray kadın basketbol takımına ve engelsiz aslanlara sağlansa neler olacak neler diye iç geçirdiğim kulübümüzün transfer yasağı bulunan erkek basketbol takımı. yani maddi imkanlar olmadan efsane başarılar elde ediyorlar, bir de olsa yani tam "düşünemedi" kariktatürü.

    6 ocak 2016 galatasaray zaragoza basketbol maçında televizyonun köşesinde sponsor nedeniyle "gso" yazıyordu fakat sanırsın sahada nba'de 33-2 yapmış olan gsw vardı.

    hücumda bildiğin 21 pare top atışı yaptık her taraftan üçlük yağmuru vardı, savunmada desen fark 30 küsür sayı iken halen tüm hırsıyla savunma yapıyordu takım. tamam zaman zaman savunmayı saldığımız anlar oldu ama genel olarak kendilerine diyeceğimiz tek cümle "helal olsun yenilmez armada". umarım hem ligde hem de eurocupda böyle devam ederiz.

    bu arada bizim taraftar gsw de olsa demek ki 35-0 yapacak adamlar yalnız şimdi orada da taraftar ne diyecek "los angeles ananın ahı ananın ahı" çok güzel olmuyor yani taraftar burada kalsın, o zaman bir kez daha faa: http://gss.gs/naP
App Store'dan indirin Google Play'den alın