resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10822
    arda'nin sevilmemesi takimin icinde bulundugu durumdan kaynakliydi aslinda. polat doneminde yapilan buyuk yatirimlar ozellikle yerli oyuncularin yetersizlikleriyle patlak vermisti. defansif yonden zayif hucumcularin da buna eklenmesiyle kabak arda'ya patlamisti.

    arda'ya patlamasinin en onemli sebebi de arda'nin magazin basini tarafindan ozellikle aziz'in teklifini redetmesinden sonra yipratilmasiydi.

    daha once de yazmistim. arda'nin ozel yasamina dair haberler basta taraftardan karsilik almadi. ancak boyle haberler insanlarin bilincaltinda "arda kari kiz pesinde sinema kapatti vs" seklinde buyudu. sonuclar da kotu olmaya baslayinca "bayrak adam" arda taraftarin patlayan bilincaltina maruz kaldi.

    servet'in, baris'in oldugu yerde sol beke gelip top cikaran arda, inatla soyluyorum, hakan balta'nin daha erken patlak vermemesine sebep olan arda (ki gitmesiyle hakan balta sol bek yuzu goremedi), kapalinin onune gelip eliyle girtlak kesme isareti yaparak "ben burada olecegim" diyen arda, fenere gitme konusunda (ozellikle sozlukte hakkinda yazilan yorumlara goz atmanizi oneririm) "allah gostermesin" diyen arda, ozellikle ultraslan tarafindan "sinema kapatma pesinde" olmakla, "para pesinde" olmakla agir sekilde itham edildi.

    arda'nin baglari boylece koptu. daha sonra yalandan barismalar falan isin hikayesiydi. arda da bu boktan ligde gelisemeyecegini, birak oynadigi futbolu galatasarayli olmanin bile takdir edilmeyecegini ve hep bir sekilde hedef olacagini anladi ve gitti.

    iyi ki de gitti. galatasarayli olarak cok uzuldum, kendisi adina sevindim. barca'ya gidecegini de belirtmistim. yuzumu kara cikarmadi aslan koca kafa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın