resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10815
    acaba ingilizler, fransızlar, almanlar hatta sırplar, hırvatlar yurtdışında oynayan oyuncularını milli gurur, milli sembol haline getiriyorlar mıdır? yani neredeyse barış elçisi yapıp üstüne ülkenin tapusunu verecek hale getirecek kadar kişileri abartma kültürleri var mıdır merak ediyorum.
    arda turan iyi futbolcudur. barcelona'ya kadar yükselebilecek azmi, kaliteyi ortaya koymuş. ne ala kendisini tebrik eder takdir ederiz de bu ülke niye bu kadar yerel, niye bu kadar boş avuntuları, boş tesellileri var. yani klişe olacak ama dünyada sayılı büyük bir imparatorluk kurup öncesinde yine imparatorluklar, devletler olan bir milletin kültür namına şuurunda hiç mi bir şey kalmaz. televizyonu açıyorum aynı tipler aynı konular. birbirlerini yalayan ahmaklar sürüsü dolu her yerde. birileri yüceltiliyor birileri aşağılanıyor. ne yaşadı bu ülke merak ediyorum öyle ikinci dünya savaşında avrupa, uzakdoğu, rusya'daki gibi büyük kıtlıklar da yaşamadık ama görgüsüzlük, kabalık, üçkağıtçılık hastalık gibi yayılmış durumda. sanki devlet kurmuş bir afrika kabilesi gibi övündüğümüz, kızdığımız şeyler ne kadar basit ve yerel.
    bir galatasaray'lı olarak arda turanın başarılı olmasını isterim ama bir türk, türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak ersun yanal'ın da dediği gibi afedersiniz şeyimde bile olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın