• 738
    dün, çok sevdiğimiz ergin hoca'yla ilgili iki satır eleştiri yazılınca hemen savunma pozisyonuna geçmişti bazı arkadaşlar. yok malzeme buymuş, bilmem bütçe böyleymiş, sakatlık varmış, her maça aynı motivasyonla çıkılmazmış falan...halbuki aynı sorunlar kadın takımında da var. erkek takımında green sakatken kadınlarda kizer yok, üstüne bir de dubljevic sakat.

    erkek takımıyla aynı olanaklara sahipken ekrem hoca öyle bir takım kurmuş ki sistem var, mücadele var, motivasyon var ve en önemlisi ne var biliyor musunuz; gelecek var.

    evet, gelecek var. meltem var, seda var, cansu var. gitmiş loyd'u getirmiş bir yandan onu yetiştiriyor. bir yandan yetiştiriyor bir yandan rakiplerine kök söktürüyor. küçük büyük maç demeden, aynı konsantrasyonla, aynı düzenle mücadele ediyor.

    bugün beşiktaş maçında, fark yirmi mi olmuş otuz mu olmuş bilmem, bir pozisyonda cansu savunmadayken kollarını kaldırıp durması gerekirken topa elinini sokup faul yaptı ve kenarda ekrem hocayı görmeliydiniz. çıldırmasının akabininde cansu'yu kenara alıp bir fırça attı. ama cansu öğrendi işte artık, girdi beynine ne yapması gerektiği.

    cansu demişken; çok önemli oyuncu olacak. fener'in elinden kapınca çok sevinmiş bir yandan da endişelenmiştim. acaba fener kontra yapıp meltem'i veya seda'yı alır mı diye.
    ben pahalı oyuncu, bütçe falan istemiyorum. yeter ki bu kızlarla geleceği inşa edelim. kaptırmayın onları kimseye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın