• 1992
    basketbolu seyretmeyi, futbolu seyretmekten daha cok seviyorum. fakat artik galatasaray basketbol maclarini seyretmekten keyif alamiyorum. bence ergin ataman'in da bu keyifsiz ve mucadelesiz oyunun farkina varmasi ve bir seyleri degistirmesi gerekiyor.

    sorun kazanip kazanamamak degil. sorun kazanirken bile allah kahretsin izlemeseydim keske dedirten oyun. hicbir mucadele yok takimda. herkes gereginden fazla cool. ergin ataman'in sacma tercihleri de bunu daha da beter hale getiriyor.

    sut mekanigi bok otesi mccollum'un sutu girerse mac kazaniyoruz, muhtesem bir karakter ama kotu sutor sinan'in sutlari girerse kazaniyoruz, her sey normalse bir bok oynamadan mac kaybediyoruz. kazanip kazanmamamiz sansa kaldiysa ne bok yemeye mac izliyoruz, yazi tura atalim, yazi gelirse kazandik sayilsin, tura gelirse evimize doneriz.

    bu kadar sans faktoru ve gununde olma isi varsa ergin ataman'in olayi ne? bunu duzeltecek olan transfer yapacak yonetim degil, elindeki oyuncularla mucadele eden takim yaratacak olan coach'tur. maalesef bu seneki takima hocanin katkisi sifir. sahada hicbir oyun duzeni yok. tamamen birebirlere ve sutlara bakan ve savunma yapmayi kafasina eserse dusunen bir takim var.

    yonetimden ve taraftardan ustune duseni yapmasini istiyorsa ergin ataman, once kendi ustune duseni yapmali. gecen seneyi bok ettik el birligiyle (en cok ergin ataman) bu seneyi etmesin bari. ortada bir takim yok, siz ne eksiginden gediginden bahsediyorsunuz?

    edit: kendisinden istenen 3 michelin yildizli seflerin yaninda beyaz sogan ve kuru fasulyeyle yemek yapmaya calismasi degil, elinde kirmizi sogan, patlican ve shitake varken, elinde pirinc ve fasulyeden baska bir sey olmayanlarin yaninda adam gibi yemek cikarmasi. elindeki butun malzemeyi kazanin icine atip atesi yakarak duzgun bir yemek cikmasini bekleyerek olmuyor bu isler. orata daha takim yok, iyi veya kotu fark etmez, takim olsun yeter. galatasaray basketbol takimi diye ortada takim yok hala. 10 tane basketbolcunun bir arada oldugu bir olusum var, birlikte hareket edemeyen, takim olmaktan uzak. sen once yemek yap, yemek iyi ya da kotu olsun fark etmez. ortada cig etten baska bir sey yok, karnimizi doyuramadik katir etine bile raziyiz.

    bunu da en sevdigi galatasaray basketbol takimlarindan biri selim demir'li, burak'li kadro olan biri soyluyor. yani mesele kazanmak degil, mesele sahada mucadele eden bir takim gorebilmek. ergin hoca bir takim yaratabilmeli artik. skldm ruhsuz tiplerle sacma sapan birebirleri seyretmekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın