• 1784
    hıncal uluç kimdir arkadaşlar? ne tür bir başarısı vardır? bakıyorum geçmişine particiliğe adım atmaya çalışmış sıkı yönetim zamanlarına denk gelince işi spor yazarlıgına dökmüş bir anda. kusura bakmayında buna argoda façan yemeyince yana yatmak derler. birkaç göze batan işi var: arkadaşı yayın yönetmeni olan cumguriyette yazmak, sonra da sabahda yazmak. bir kaç söyleşi programı ve bir de aileler yarışıyor yarışması! ve en nihayetinde düzenin kanalı olan atv de programda yorumculuk ve yine o kolun bir gazetisinde yazarlıkç

    beyler kimse kusura bakmasın 2 yıl yalayan herkes yazar, sunucu olabiliyor. sunuculuk yapmış da manço gibi dünyayı mı gezmiş? gazetecilik yapmış da abdi ipekçi gibi cesurca fikirklerini mi savunmuş? bu adamın yaptığı tek şey saçma sapan konuşup milletin sinirini bozmak. antalya valisine yazdıgı hakaretli yazı ve defne joy fosterın ölümünden sonra yazdıgı abuk köşe yazısı yüzünden tazminata mahkum edildi bu adam.

    yani bu adam benim için uzun senedir bu mesleğin içinde diye duayen falan değil! yorumları benim için hiç mi hiç değerli değil! ve hatta emekli olunca komşluların sileciğini kaldıran 70lik amcadan da hiçbir farkı yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın