resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4759
    semih kaya bir hamle oyuncusudur. şimdi size kendi kıt futbol anlayışım dahilinde kendisini neden ilk oynadığı zamanlarda sevdiğimizi açıklayacağım.

    1-) kendisi gerçekten galatasaraylı ve yine kendisi gibi galatasaraylı olan sabri'nin aksine olgun bir yapıda idi.

    2-) daha önce de defalarca belirtildiği gibi tekmeye kafa atmaktan çekinmeyen bir yapısı vardı.

    3-) kendisi piyasaya ilk çıktığında hala sevgi ve saygıyla andığımız ujfalusi ile partnerdi.

    4-) ujfaluji ile partnerken semih'in görevi tek hamleler ile rakip futbolcuyu ekarte etmekti. başarılı olduğunda böyle hamleler yapan stoperler dikkat çekerler. işin semih için güzel yanı, başarısız olduğunda arkasını süpüren bir ujfaluji'nin varlığıydı. semih'in yapamadığı pozisyon almaları, kademeleri, top çıkarmaları ujfaluji yapıyordu. ne zaman ki ujfaluji gitti, o zaman semih'in yaptığı hatalar ile kredisi düşmeye başladı. bu sezona kadar geldi ve bu sezon da ayyuka çıktı işte.

    semih de bu süreçte sadece fiziğini geliştirdi. gerçi başına kötü olaylar da gelmedi değil. adamın gözüne kömür kaçtı lan talihe bak. velhasılı kelam, semih kendini geliştirmede geç kaldı ve durum bu noktaya kadar geldi. şu an kafa topunda, pozisyon almada, top çıkarmada çok kötü mesela. bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.

    bir de futbolcular kendi haklarında taraftarın hissini takip etmeyi beceremiyor ya da becermek istemiyor bence. sen zaten şu an diken üstündesin, bir de gidip yabancı sınırı 1 olmalı gibi açıklamalar yapmamalısın. semih şunu bilmeli ki taraftar güvendiği ve zamanında gönül verdiği isimlere başarısızlıklarında daha çok kızıyor ve tekrar sevmeleri için o futbolcuların olağanüstü çaba göstermeleri gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın