• 90
    memleket takımı ve gönülden bağlı olduğumuz takım maç yapınca bir başka oluyormuş. maç sırasında da baya karmaşa yaşadım. *
    kastamonuspor ligde 6-7. haftadan liderliğe oturup başarılı performansı ile süper toto 3.lig 3.grubunun ilk yarısını lider bitiren bir takım. lig sonunda da böyle bitirip 2.lige adım atacağız inşallah. takımımızın önce kasımpaşa'yı yenmesi ardından galatasarayımızın grubuna düşmesi hem büyük bir enerji hem de reklam oldu. reklam da başarıyla geldi çok şükür. ahmet duman takıma tipik anadolu kulüplerinin çirkef oyununu değil gayet güzel ve zevk veren bir oyun oynatmaya çalışıyor. bu maçtan önce oynadığımız karşıyaka maçında da oynayan taraf bizdik fakat kazanan taraf olamadık. bu maçta da 2.yarı golü bulmak için baskı kurmamız, golden sonra baskıyı artırıp 2.golü aramamız takımdaki istekliliği ve amacı yansıtıyor.

    maç bir nevi yazın başladı kışın bitti. başlangıçta soğuk ama güneşli sahada galatasaray çıkardığı kadrodaki oyuncularla baskın bir oyun sergiledi * daha sonra sisin çökmesi ve soğuğun artmasıyla takımdaki oyuncular baya zorlandı çünkü zemin donmaya başlamıştı, oyuncular darbelerle değil sert zemine düştüklerinde daha çok acı çekiyorlardı. koray, cenk, sinan ve carole'ün * oynaması çok önemliydi. özellikle sinan'ın a takımda daha çok süre alması gerekli. yedeklerde as takımdan bir kaç kişi olmasına rağmen oynadığımız bir oyun yoktu bu çok kötü bir durum.

    ah ulan o gol faul sayılmayacaktı 2-2 bitecekti maç...*

    "biz seni istanbul'un boğazında değil, kastamonu'nun ayazında sevdik!"
App Store'dan indirin Google Play'den alın