• 111
    devre arasında 3-4 transfer yapılacağı iddia ediliyor. bu yaşlı kadro için 30 yaşında bir adam alınacaksa sneijder, podolski, nani ayarında adamlar alınması lazım. yok, biz ryan donk, ryan babel alacağız diyorsa yönetim, bu takım beklenen seviyeye gelmez.

    genç ve gelecek vaad eden oyuncu lazım bize. her ne kadar burada çok eleştirsek de telles ve bruma o yüksek maliyetlerini karşılamak üzereler. carole'un de sakatlanmadan önce birkaç ingiliz kulübü tarafından izlendiği iddia ediliyordu. 1,5 milyon euro'ya gelmiş bir oyuncuyu 5'ten aşağı da bırakmayız sanırım. kısacası genç aldığın zaman beklediğin kadar verim alamasan bile geneldeminimum zararla olaydan sıyrılabiliyorsun.

    bugün transferi konuşulan iki oyuncu olan ryan babel ve ryan donk, takıma katkı sağlar sağlamasına ama bu şu an takımın ihtiyacı olan seviyede olmaz. yollarını ayırmak istediğinde de yaptığın maliyeti geri alamazsın ama sen bugün podolskiyi ya da sneijder'i aldığın bonservise ya da daha üstüne yine satabilirsin. tıpkı genç oyuncularda olduğu gibi.

    uzun lafın kısası; ya kaliteli ismi olan ve takımı bir seviye atlatacak oyuncu alınması lazım ya da maliyeti düşük ve gelecek vaad eden genç oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın